Een Google Bedrijfspagina is voor ieder bedrijf belangrijk. De pagina’s komen tevoorschijn op Google Maps, Google Lokaal en in andere zoekresultaten.

Via een juist ingerichte Google Bedrijfspagina kunnen bezoekers foto’s bekijken en recensies over uw bedrijf lezen. Ze kunnen u met een klik bellen of doorgaan naar uw website. Ook kunnen bezoekers de Google Street View Trusted tour openen.

Een bedrijfspagina van Google is een belangrijk onderdeel van uw online marketing en is gelijk ook één van de goedkoopste manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Er zijn echter net als bij gewone websites goede en minder goede bedrijfspagina’s. Een goede bedrijfspagina bevat kwalitatief goede inhoud en wordt vaker bezocht en hoger geplaatst door Google.

Naast het maken van foto’s en Street View Trusted van uw bedrijf onderhouden we ook Bedrijfspagina’s van Google. Werkzaamheden die we voor u verzorgen zijn onder andere:

  • aanmaken Google Bedrijfspagina
  • claimen en verifiëren
  • regelmatig plaatsen van foto’s
  • informatie updates
  • nieuwsbrief

Voor het bijhouden van uw pagina hoeft u geen foto’s of virtuele tour bij ons af te nemen. Onderhoud van uw Google Bedrijfspagina kost slecht 49 euro per jaar. Daarmee bent u altijd verzekerd van up-to-date bedrijfsinformatie.