Over ons

NieuweFotografie is een concept bedacht voor beeld dat niet alleen geprint wordt maar voor allerlei platformen gebruikt kan worden. Dus niet alleen foto’s maar ook 360 graden virtuele tours, panoramafoto’s, bedrijfsvideo, evenementregistratie, luchtfoto’s of video, etc. etc.

Francois Wieringa Street View | Trusted fotograaf

foto_google_bedrijfsfoto

Francois Wieringa

Fran├žois Wieringa begon op zijn twintigste als fotograaf in het bedrijf van zijn vader. Na alle facetten van de fotografie te hebben aangeroerd nam Wieringa in 2002 het bedrijf over. In 2004 werd begonnen met videoreportages naast fotowerk. Inmiddels maakt video een significant deel uit van de omzet. In juni 2013 is deze website gestart om fotografie en videografie gericht op digitale media zoals websites te promoten. In een wereld die snel veranderd moet een succesvolle ondernemer nog sneller veranderen.

 

Samen met Gert Martijn de Maijer heb ik Communicatie360 opgericht. Door deze samenwerking kunnen we onze klanten nog sneller en beter van dienst zijn. Communicatie360 richt zich volledig op Google Street View | Trusted.